Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Mereltä, maalta ja metsästä; uunilohta herneiden ja sienten kera
3 Helmikuu 2020
Joitakin aikoja – vuosia, kuukausia? – sitten olin napannut talteen kanareseptin, joka houkutti nyt kokeilemaan. Kyseessä oli havaijilaista alkuperää oleva huli huli -kana, joka nojautuu ananasmehuun mureuttajana, soijakastikkeeseen, valkosipuliin, inkivääriin ja tomaattipyreeseen maustajina. Ei siis mitään sen kummempia ainesosia, mutta lopputulos oli kuitenkin mainio. Kun ruoan valmistusprosessi oli vielä vähintäänkin simppeli, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien