Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Kesäkurpitsa-broileripihvit ja liki jokapaikan paprikapesto
21 Kesäkuu 2021
Asia, josta olen lähiaikoina iloinnut, on parantunut taitoni käyttää soijarouhetta. Näinpä näenkin sen nykyään mainiona vaihtoehtona esimerkiksi jauhelihalle, jonka käytön vähentämistä olen jo pitkään pitänyt eräänlaisena tavoitteenani. Tällä kertaa tein soijarouheesta tomaattisen kastikkeen, jonka upotin myöhemmin kasvislasagneen. Lopputulos oli oikein mehevä, kastikkeita vähintäänkin riittävästi, joten tämä kokoonpano ansaitsee ilman muuta suosituksen. Ja jos lasagne ei juuri nyt tunnu sopivalta vaihtoehdolta, soijarouhekastike maistuu hyvin myös sellaisenaan esimerkiksi pastan kumppanina.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien