Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Jotakin rapeaa, jotakin makeaa, jotakin suolaista: täyteläinen ruusukaalipiirakka
19 Joulukuu 2021
Jääkaapissa käyttöön pääsyä odotellut parsakaali muuntui tällä kertaa pihveiksi, kaksiksi erilaisiksi sellaisiksi. Pihveistä vihreämmät sisälsivät itse parsakaalia tuplasti toisia pihvejä enemmän ja maistuivatkin näin ollen enemmän parsakaalilta. Toiset taas sisälsivät parsakaalin ohella myös paprikaa, jonka lisäksi niissä kananmunien osuus oli suurempi. Suurena parsakaalin ystävänä annan ilman muuta suositukseni molemmille pihveille. Ensimmäistä reseptiä suosittelen erityisesti teille, jotka pidätte parsakaalista.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien