Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Lempeästi maukas kanapata
22 Tammikuu 2024
Yksi ehdottomista hävikkisuosikeistani on itse tehty kasvisliemi. Ehkä vuosi sitten törmäsin vinkkiin, jossa neuvottiin keittämään kasvislientä kasvisten kuorista ja muista ylijäämäosista. Koska meillä tämän tyyppistä biojätettä syntyy päivittäin, innostuin ideasta kovasti. Kuoret säilyvät kätevästi pakastimessa ja valmistaminen vie vain muutaman minuutin. Tykkään myös siitä, että liemiaineksia ei tarvitse keitellä tunti tolkulla, vaan pikainen kiehautus ja kymmenen minuutin kevyt keittäminen riittävät.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien