Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Heinäkuu 2022
Vaikka niin sanotut kokoliharuoat ovatkin minun laittaessani ruokaa melko lailla harvinaisuuksia, tekee minunkin silloin tällöin mieli valmistaa jokunen sellainen. Haudutetut possunleikkeet valmistuvat pienten alkuvalmistelujen jälkeen uunissa, joten onnistuakseen tämä ruokalaji ei vaadi oikeastaan muuta kuin aikaa odotteluun. Dijon-kermakastike tuo ruokaan ranskalaishenkisyyttä sekä täyteläisyyttä, pekoni ja kaprikset sopivasti pikanttia suolaisuutta. Pimientos de Padrón -paprikoita lisäsin pataan tuomaan sekä ulkonäköä että hauskaa jännitystä, josko mukaan tällä kertaa olisi eksynyt jokunen tulinenkin yksilö. Ehkä tämä ei ole se kesäisin ruoka, mutta resepti kannattaa ilman muuta napata talteen.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien