Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Helmikuu 2022
Klassikon maineeseen ansaitusti nostettu Hasselbackan peruna on 1940-luvulta peräisin oleva ruotsalaisidea, jossa uuniperunoita tarjoillaan kokonaisina mutta lähes läpi asti viipaloituna, voisulaan ja juustoraasteeseen puettuna. Tällä kertaa valmistin samalla periaatteella palsternakkaa. Lopputulos oli mainio ja oli mukavaa, että tuo hieman harvemmin pääroolissa nähty juures pääsi kunnolla loistamaan. Palsternakkaa nimittäin pidetään liiankin usein vain osana keittojuureksia, vaikka sen mielenkiintoinen maku ilman muuta ansaitsisi suuremmankin huomion. Jos palsternakka siis on jäänyt omassa keittiössäsi sivurooliin, aloita siihen tutustuminen vaikka näiden Hasselbackan palsternakkojen parissa.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien