Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Lohilaatikko arkeen tai juhlaan, sinä päätät
23 Toukokuu 2019
Pavut, tomaatti ja juusto, siinäpä vasta oiva yhdistelmä. Kun näitä, sekä vähän muutakin, heitteli rennosti uunivuokaan, syntyi vallan maukas kasvisvuoka, joka maistuu joko ihan sellaisenaan tai vastaavasti esimerkiksi lihan rinnalla kasvislisäkkeenä. Resepti taisi olla jonkin sortin K-Ruoka -johdannainen, jota muokkasin hieman mieltymyksiämme ja sen hetkistä ruokavarastoamme paremmin vastaavaksi. Hyvää oli! 4 annosta 400 g tomaattia 1 tlk (380/230 g) papusekoitusta 1 tlk (380/230 g) kikherneitä 1-2 sipulia 3 valkosipulinkynttä 100 g purjoa 100 g parmesaania (Itse korvasin kermajuustolla, joka toimi sekin hyvin.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien