Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Elokuu 2020
Kaupallisessa yhteistyössä Foodmarket Herkun ja Indieplacen kanssa Ravustuskausi alkoi parisen viikkoa sitten, ja mökkivesistömme saaliit ovat toistaiseksi osoittautuneet varsin maltillisiksi. Osasin odottaa tätä, sillä säät ovat olleet lämpimät, ja kokemukseni mukaan ravut lähtevät liikkeelle kun vedet hieman viilenevät. Tämä ei ole ongelma, sillä ravustuskausi kestää aina lokakuun loppuun saakka eikä ole harvinaista, että parhaat saaliit kerätään vasta reilusti syksymmällä. Rapujuhlat mielletään elokuun kekkereiksi, mutta me vietämme vuoden aikana useammat rapujuhlat, ja osan niistä tunnelmallisesti syksyn viilenevinä ja pimenevinä iltoina. Vietimme ensimmäiset juhlat viikonloppuna pienemmällä kattauksella perheen kesken.
Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien