Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tinskun keittiössä
Mausteinen Ramen-keitto tuo lämpöä ja väriä lonkeronharmaaseen syksyyn
30 Lokakuu 2020
Meillä syödään paljon riistaa kuten, peuraa, kaurista, hirveä ja jänistä. Tilaamme myös yleensä joka vuosi lapista pari poronvasaa valmiiksi paloiteltuna pakkaseen, josta sitten hartaasti käyn valitsemasta sopivat palat kuloiseenkin tarkoitukseen. Vaikka muuta riistaa meillä syödään ihan perus arkenakin, niin poro on meille aina juhlaruokaa. Portviinikastikkeen teko kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja tehdä itseasiassa valmiiksi ennen kuin edes alkaa käsitellä paistia tai valmistaa perunoita. Kastikkeen voi hyvin lämmittää uudelleen juuri ennen tarjoilua ja tarvittaessa notkistaa tilkalla vettä tai viiniä.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien