Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tinskun keittiössä
Feta-pinaattipiirakka kukkakaalipohjalla
19 Joulukuu 2017
Lasimestarin silli on varmasti yksi perinteisimmistä jouluisen kalapöydän herkuista ja se on varsin vaivaton valmistaa. Silli saa kypsyä kylmässä ennen tarjoilua noin 2-3 päivää, joten ehtii hyvin. (noin puolen litran lasipurkillinen) 1 paketti kevyesti suolattua silliä (a’ noin 400 g) 1 punasipuli renkaina 1 porkkana ohuina siivuina 2 dl vettä 1 dl etikkaa 1 dl sokeria noin 10 kokonaista valkopippuria noin 10 kokonaista maustepippuria noin 6 kokonaista neilikkaa 2 laakerinlehteä Kiehauta mausteliemen ainekset ja laita jäähtymään. Liemi saa mielellään olla ihan nolla-asteista kalojen päälle kaadettaessa. Poista sillistä sisälmykset ja evät.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien