Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä

Kevyesti Pintakypsennetty Poro Carpaccio -Juhlavaa helposti

5 Joulukuu 2020

Carpaccio on näyttävä ja todella helppo alkupala. Carpacciota voi tehdä kalasta, lihasta tai vaikkapa vegaanisesti punajuuresta. Käytin tällä kertaa carpaccioon poron sisäfileetä, mutta olen sitä valmistanut monesti myös peuran- ja kauriin fileestä. Monet käyttävät carpaccioon myös lohta. Jos käytät naudanlihaa, niin käytä aina sisäfilettä, mutta leikkaa pala fileetä pitkittäin pienemmiksi halkaisijaltaan noin 3 cm ”pötköiksi”, jotta saat niistä leikattua sopivan pieniä ohuita suupaloja.

Alkuruoka Gluteeniton helppo juhlat juhlava liharuoka Nopeat ja helpot Reseptit riistaruoka ruokablogit VHH viinisuositus viinivinkki Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2017

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »