Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tinskun keittiössä
Ilmaisia viinitastingeja ja afterworkeja - Ihan kotisohvalta
5 Joulukuu 2020
Carpaccio on näyttävä ja todella helppo alkupala. Carpacciota voi tehdä kalasta, lihasta tai vaikkapa vegaanisesti punajuuresta. Käytin tällä kertaa carpaccioon poron sisäfileetä, mutta olen sitä valmistanut monesti myös peuran- ja kauriin fileestä. Monet käyttävät carpaccioon myös lohta. Jos käytät naudanlihaa, niin käytä aina sisäfilettä, mutta leikkaa pala fileetä pitkittäin pienemmiksi halkaisijaltaan noin 3 cm ”pötköiksi”, jotta saat niistä leikattua sopivan pieniä ohuita suupaloja.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien