Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tinskun keittiössä
Voihan ikänäkö ja väriä elämään
3 Kesäkuu 2018
*Yheistyössä Orthexin/ GastroMaxin kanssa Savariinin kaukaiset juuret juontavat ilmeisesti jo 1700 luvulle. Jean-Anthelme Brillat-Savarin nimiseen lakimieheen, joka tunnetaan kuuluisana gastronomina ja kirjastaan Physiologie du goût - Maun fysologia. Brillat-Savarinin mukaan on nimetty monta ruokalajia, mutta niiden joukosta lienee Suomessa tunnetuin jälkiruokakakku nimeltään savariini. Savariini on ranskalainen hiivalla kohotettavan vehnäsen ja kakun välimuoto, joka kostutetaan ja tarjoillaan hedelmien tai marjojen ja kermavaahdon kera. Kuulostaa herkulliselta eikö totta?
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien