Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
2 Joulukuu 2019
Kahdella eri tekniikalla täytettyjä suklaakonvehteja. Mantelinougaissa keitetään ensin täyte, annetaan kovettua levyksi ja leikataan paloiksi, jotka dipataan sulassa suklaassa. Baileyskreemikonvehdit tehdään muotteihin levittämällä sulaa suklaata muotin reunoille, täyttämällä ja peittämällä pohja taas sulalla suklaalla. Aikaisempia joulumakeisia Baileys-suklaakonvehdit Turkinpippuri-suklaakonvehdit Puolukkamarmeladit Susupalat Daim-suklaa Kettukarkit Fudge Makeaa joulua! Mantelinougatpalat Nougattäyte 2 valkuaista (vaahdota) 1½ dl glukoosisiirappia 3½ dl sokeria 1 1/4 dl vettä (sekoita siirappi, sokeri ja vesi kattilassa, keitä kunnes on 150 C ja kaada sitten ohuena nauhana valkuaisvaahdon sekaan koko ajan sekoittaen ja jatka vielä pari...
Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien