Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
3 Helmikuu 2019
Montaa Runebergintorttua ei tarvita, eikä näitä kyllä montaa tullutkaan, mutta juuri sen verran, että saatiin päiväkahville yhdet jokaiselle. Pinnasta tuli tummia, kun jouduin laittamaan tortut uudestaan uuniin, kun olivat vielä keskeltä raakoja. 20 minuutin paisto ei riittänyt näin isoille tortuille Aikaisempia minikokoisia Runebergintorttuja täällä. Hyvää tulevaa Runeberginpäivää! Hillosilmä ennen paistoa Paiston jäkeen hillosilmä oli kadonnut tortun sisälle ;) Runebergintortut (5 kpl) 150 g voita 1½ dl sokeria (vaahdota voi ja sokeri) 2 munaa (lisää munat yksitellen ja vaahdota välillä) 1 dl piparimuruja 1 dl mantelijauhoja 1½ dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 tl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja sekoita taikinaan, jaa...
Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien