Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Täykkäri
Mirror glaze
5 Toukokuu 2019
Yksinkertaista pikkusuolaista. Pestoa ja fetaa ruistaikinan välissä. Hyvä kasvisvaihtoehto vaikka juhliin. Muita voitaikinasta tehtyjä pikkusuolaisia täällä. Pesto-fetahyrrät ruistaikinasta (80 kpl) Ruis-voitaikina 500 g voita 250 g ruisjauhoja 250 g vehnäjauhoja 2½ tl leivinjauhetta (sekoita jauhoit ja sekota voin kanssa) 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita tasaiseksi) Laita löysä taikina laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien