Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
23 Joulukuu 2019
Kinkku- ja kasvispasteijoita itse tekemästä voitaikinasta ja kasvisruutuja valmiista voitakinasta. Pasteijat Voitaikina 500 g voita 500 g vehnäjauhoja (korvaa 1 dl ruisjauhoilla) (sekoita voi ja jauhot yleiskoneessa) 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita) Laita laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua seuraavaan päivään) Kasvistäyte tomaatteja (pilko pieniksi paloiksi, poista siemenet) fetaa pestoa tuoretta basilikaa punaleimaemmantaljuustoraastetta Kinkkutäyte saunapalvikinkkusiivuja (leikkaa pieniksi paloiksi) punaleimaemmentaljuustoraastetta ruohosipulituorejuustoa Paista 200 C 15 minuuttia. Kasvisruudut 1 kg valmista voitaikinaa (leikkaa yksi levy neljään osaan) Kasvistäyte 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 1...
Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien