Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
12 Kesäkuu 2019
Helppo voileipäkakku hyydyttämällä. Meni viimeisä murua myöten, joten ilmeisesti maistuikin. Lohihyytelökakku Pohja 150 g Maalahden limppua (hienonna) 75 g voita (sulata) ½ dl kasvislientä ruohosipulia (sekoita kaikki aineet ja painele irtopohjavuoan 24 cm pohjalle leivinpaperin päälle) Täyte 4 liivatetta (liota kylmässä vedessä) 350 g kylmäsavulohisiivuja (paloittele) 1 punasipuli (paloittele) 1 ruukku tilliä (leikkaa saksilla pieniksi paloiksi) 2 dl vispikermaa (vaahdota) 400 g maustamatonta tuorejuustoa mustapippuria (sekoita kaikki yllä olevat aineet sekaisin) ½ dl sitruunamehua (kuumenna ja sulata liivatteet mehuun, kaada ohuena nauhana täytteseen samalla sekoittaen, kaada pohjan päälle ja tasoita, hyydytä jääkaapissa seuraavaan...
Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien