Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
17 Maaliskuu 2019
Kun tekee voitaikinan itse, tajuaa että se on todella VOItaikinaa. Puolet voita, puolet vehnäjauhoja. Ei siis mitään terveellistä, mutta juhliinhan nämä ovat menossakin ja silloin se ei haittaa, pääasia että on hyvää. Ruisvoitaikinaa olen joskus tehnyt, että olisi edes vähän terveellisempi: ruis-kasvispasteijat kasvisnyytit ja pesto-fetahyrrät Tulee kauniimpia, kun ei voitele munalla Kinkkupasteijat (90 kpl) Voitaikina 500 g voita 500 g vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta (sekoita voi ja jauhot) 3 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita tasaiseksi) Laita löysä taikina laakeaan astiaan leivinpaperin päälle ja anna kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään. Kinkkutäyte 350 g palvikinkkua (leikkaa siivut kuutioiksi) 150 g juustoraastetta (esim.
Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien