Parhaat Ruokablogit

Täykkäri

Jogurtti

5 Tammikuu 2019

Mitäs kokkaamista se nyt on, että tekee jogurttia jogurtista? No kyllä se on melko ihmeellistä, että maito johon on laitettua jogurttia, muuttuu paksuksi jogurtiksi. Jogurtin pitää hapattua kaikessa rauhassa eli kantta ei saa nostaa välillä, saatika mennä sekoittelemaan, että joko on paksuuntunut. Lämpötila saa olla vähän huoneen lämpötilaa korkeampi eli ei pakkasella mihinkään ikkunan lähelle. Minä vein kattilan saunan lauteille, koska aina valmis -kiuas pitää saunan vähän lämpimämpänä huoneena.

resepti

Lue koko juttu täältä »

Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »