Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tasty Travelissimo
Päivä La Morrassa Piemontessa
4 Helmikuu 2020
Maistuisiko tuore kauraleipä? Pataleivän taikina syntyy illalla hetkessä ilman vaivaamista, kohoaa yön yli ja paistuu aamulla 45 minuutissa. Tästä on tullut mun ihan vakkariresepti, jota käytän silloin kun tekee mieli tuoretta rapeapintaista leipää, jonka päälle voi sulaa ihanasti. Aamiais- tai brunssivieraille pataleipä on myös ihan ehdoton se tykkää olla myös keiton kaverina. Resepti on napattu alun perin Glorian Ruoka & Viini -lehdestä.
Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien