Tarun Taikakakut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Marraskuu 2020
Moi! Tein lisää päärynähilloa kun lapset sitä niin rakastaa ja kyllä nyt oli päärynä kaupassa edullistakin 😄 Laitoin hilloon yhden limen kuoriraasteen ja mehun ja siitä tuli hilloon tosi kiva twisti, siksi haluan ohjeen tänne muistiin 😄 Limellä maustettu päärynähillo: 1½ kg päärynöitä (kuorittu ja kodat poistettu) 1 limen raastettu kuori ja puristettu mehu 2 rkl vaniljasokeria 1 pkt (330g) hillo-marmeladisokeria Kuori päärynät ja poista siemenkodat ja lohko vähän pienemmiksi. Keitä yksinään muutama minuuti sekoitellen niin että päärynöistä irtoaa vähän mehua. Lisää sitten marmeladisokeri ja vaniljasokeri ja keitä hiljalleen noin pari minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi ja keitä vielä pari minuuttia.
Tarun Taikakakut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien