Tarun Taikakakut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tarun Taikakakut
Kinuskikissan Daim-halko
8 Marraskuu 2017
Olen kesän lehtikaalisatoa säilönyt pääasiassa pakastamalla, mutta nyt erään lukijani vinkistä säilöin osan lehtikaaleistani kuivattamalla ja käytin sitä sitten hänen vinkistään leivonnassa. Kiitokset vinkistä Nilalle! Ensimmäisenä kokeilin kuivattua lehtikaalia tähän rapeakuoriseen leipään. Lehtikaali ei maistunut yhtään leivässä, mikä ei nyt välttämättä ole olleenkaan huono juttu! Kaikki keinot syöttää lapsille (ja aikuisillekin😉) superterveellistä lehtikaalia on vaan plussaa!
Tarun Taikakakut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien