Talvikki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Joulukuuta 2021 lähtien
21 Huhtikuu 2022
Papu on raaka- aineen valaistuksen, edullisuuksen, mutta vauras ravintoaine joka sopii eri ruoanvalmisukseen niin kuin keiton, laatikon, salaatin, kakun, vaikka mitä muuta. Papuja sisään tuottivat korkea proteiini, kompleksihiilihydraatti, folaatti, ja rauta. Lisäksi papuja säilyttivät ratkaistavat fiiberit jota auttoivat alemmin kolesterolin veressä. Raaka - aine kahdelle: 100 g papuja 2 dl riisiä 3 valkosipulin kynttä 25 g tomaattia 1/2 vihreäpaprika 1/2 keltapaprika 25 g kiinansipulia 1 rkl oliiviöljyä 4 dl vettä 1/2 tl yrittimaustesekoitusta 25 g juustoraastettuja suolaa ja pippuria Valmistus: Kyplve pavut veteen yöllä. Pese paprikat, tomaatit ja kiinansipulit veteen huolellisesti.
Talvikki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Joulukuuta 2021 lähtien