Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
SALMIAKKIPAVLOVA
6 Heinäkuu 2019
Varhaiskaalia kannattaa syödä nyt vielä niin paljon kuin ehtii, se on ihanan rapeaa ja raikkaan, jopa hieman makean makuista. Sama koskee tietysti herneitä. Harmi kun näiden kahden suosikkivihreäni sesonki on niin lyhyt, mutta ehkä niitä arvostaakin sitten enemmän kun saa syödä vain yhtenä hetkenä vuodessa. Yksi suosikkikastikkeistani kaalin kanssa on kermainen avokadomousse. Toinen suosikkini on tämä viime kesänä postattu jogurttia ja tuorejuustoa sisältävä viiden minuutin lisukesalaatti.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien