Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
31 Maaliskuu 2020
Näinä taloudellisesti (ja muutenkin) hyvin epävarmoina aikoina on painotettu miten on erityisen tärkeää tukea kotimaisia pienyrityksiä. Tämä on yksi syistä miksi nostan erityisen mielelläni Knehtilän Pienen Puron esille, erinomaisten tuotteiden lisäksi. Hyvinkäällä sijaitsevalla luomutilalla on keskitytty viljelyyn noudattaen kestävän ruoantuotannon periaatteita ja tilalla on kehitetty ainutlaatuinen ekologinen viljelymenetelmä: agroekologinen symbioosi. Tuotantoprosessissa ravinteet ja energia kierrätetään, hiiltä sitoutuu maahan, pelloilta ei huuhtoudu ravinteita niiden läpi virtaavaan pieneen puroon ja siitä mereen. WWF onkin palkinnut Knehtilän Itämeren ympäristöystävällisimpänä maatilana vuonna 2015.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien