Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
VIIDEN MINUUTIN LISUKESALAATTI
3 Toukokuu 2018
Täällä odotellaan jo malttamattomana kotimaisen varhaisperunan sesonkia! Sillä välin pitää tyytyä muunlaisiin perunoihin, esimerkiksi tällaisiin, joille paahdetaan rapea ja mausteinen pinta. Eikä oikeastaan tarvitse puhua tyytymisestä, ovat nimittäin aikamoista herkkua nämäkin. Patatas bravas -tyyppisiin perunoihin kannattaa jättää kuori paikoilleen, ja riisijauhon ja mausteiden avustuksella pinnasta saa superrapean joka rouskuu kivasti jokaisella suupalalla. Tarjoilin perunat aavistuksen etikkaisen korianteripeston ja chili-majoneesin kanssa.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien