Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

MAKEAN PAAHTEISET RUUSUKAALIT

27 Marraskuu 2017

Ehkä hieman epätavallisesti olen tykännyt ruusukaalista aina, jopa ihan lapsena. Äiti kasvatti ruusukaalia kasvimaalla ja pienimpiä tuoreita nuppuja tykkäsin napsia suuhun ihan sellaisenaan. Se mistä en pidä on täysin lötköksi ylikeitetyt, jopa hieman harmahtavan väriset ruusukaalit, jotka maistuvat ja haisevat pahalta. Luulen että tämä "valmistustapa" on se syy miksi moni ei ruusukaalia fanita. Ruusukaalista tuli muuten mieleen tämä aiemmin syksyllä Jodelista bongaamani tekstinpätkä, kiitos vaan kirjoittajalle viisaista sanoistasi.

kasvislisukkeet vegaani vege

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »