Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
LUUKKU 10
27 Marraskuu 2017
Ehkä hieman epätavallisesti olen tykännyt ruusukaalista aina, jopa ihan lapsena. Äiti kasvatti ruusukaalia kasvimaalla ja pienimpiä tuoreita nuppuja tykkäsin napsia suuhun ihan sellaisenaan. Se mistä en pidä on täysin lötköksi ylikeitetyt, jopa hieman harmahtavan väriset ruusukaalit, jotka maistuvat ja haisevat pahalta. Luulen että tämä "valmistustapa" on se syy miksi moni ei ruusukaalia fanita. Ruusukaalista tuli muuten mieleen tämä aiemmin syksyllä Jodelista bongaamani tekstinpätkä, kiitos vaan kirjoittajalle viisaista sanoistasi.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien