Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
2 X SALAATTI: TOFU-SEESAM-SOIJA & FETA-SITRUS-SOIJA
7 Helmikuu 2018
Keittoviikko 3/6 Keittoviikon kolmas ohje on tavanomaista hieman täyteläisempi parsakaali-papu-minttukeitto. Opin syksyllä kätevän kikan miten keitoista saa kermaisempia (ilman kermaa) ja samalla ruokaisampia: lisää niihin valkoisia papuja ja muusaa ne sileäksi. Pavut ovat niin neutraaleja maultaan, että sopivat melkein mihin ruokaan tahansa. Samaa kikkaa käytin myös tässä ohjeessa. Pelkkä parsakaalikeitto on yleensä hieman valjun makuista, mutta minttu tuo kokonaisuuteen kivasti raikkautta ja lisää makua.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien