Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
BRUNSSIKIRJA: OLIIVIÖLJY-SITRUUNATEELEIPÄ (GF)
9 Huhtikuu 2018
Tämän kevään ykkösprojekti eli viime vuonna e-kirjana julkaistun salaattikirjan saattaminen koviin kansiin alkaa olemaan kohta ihan oikeasti maalissa, sillä aineistot lähtivät viime perjantaina painoon. Kirjaan on tullut paljon uutta reseptiikkaa ja tein sille mm. kokonaan uudet kannet, näistä tuli mielestäni aika kivat! :) Varsinainen julkaisu tapahtuu sitten joskus toukokuun alkupuolella, ja eiköhän tänne blogin puolelle tule myös jonkinlainen ennakkotarjous vielä sitä ennen. Ilmoittelen näistä myöhemmin kun tiedän tarkemmat speksit.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien