Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

KIKHERNEILLÄ TÄYTETYT HARISSA-MUNAKOISOT (V, GF)

26 Lokakuu 2017

Miksi ihmeessä en ole aiemmin paahtanut kokonaisia munakoisoja? ! Siis tämähän on miljoonasti helpompaa kuin niiden ohuiksi kiekoiksi leikkaaminen. Lisäksi yhdelle pellille saattaa mahtua neljäkin koisoa toisin kuin jos ne olisivat kiekkoina (joiden asettelu pellille on muutenkin yhtä tetriksen pelaamista). Munakoison ei tarvitse kuin halkaista puoliksi, sivellä hieman öljyllä ja mieleisillään mausteilla, paahtaa uunissa – ja valmista, suussa sulavan pehmeää munakoisoa voi lusikoida kuorineen päivineen ääntä kohti.

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »