Sweet Food O´Mine on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Sweet Food O´Mine
Omavaraisempaa elämää
22 Tammikuu 2024
Runebergin päivä lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä perinnettä kuin herkullinen Runebergin kakku? Perinteisesti tämä suomalainen leivonnainen sisältää sokeria ja valkoisia jauhoja, mutta mitä jos voisit nauttia tästä herkusta ilman sokeria? Tässä esittelen sokerittoman Runebergin kakun, jonka makeutukseen on käytetty karppisokeria (erytritolia) ja valkoiset vehnäjauhot olen korvannut täysjyvävehnäjauhoilla. Lisäksi jaan vinkin siitä, miten voit kosteuttaa kakun. Sokeriton Runebergin kakku on herkullinen vaihtoehto perinteiselle reseptille.
Sweet Food O´Mine on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien