Sweet Food O´Mine on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Sweet Food O´Mine
Talvisalaatti
19 Tammikuu 2018
Espanjalaiset eivät turhaan ole ylpeitä kinkkukulttuuristaan, suussa sulaviin, ilmakuivattuihin herkkuihin, kun on vaikea olla ihastumatta. Espanjasta voi löytää pääsääntöisesti kahta ilmakuivatun kinkun tyyppiä. Niiden ero on pääasiassa käytetyn sian rodussa: Iberico kinkku valmistetaan iberiansian lihasta ja serrano kinkku valmistetaan valkeasta siasta tai Duroc-siasta. Iberiankinkkujen joukkoon kuuluu myös pata negra -kinkku, joka viittaa iberiansikoihin, joita on syötetty pääasiassa tammenterhoilla, ja näin ollen täysin luonnollisella tavalla. Yksi Serrano kinkun ja Iberico kinkun merkittävimmistä eroista on kypsytysaika.
Sweet Food O´Mine on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien