Suklaasilmät on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2018 lähtien
2 Heinäkuu 2019
Toissa viikonloppuna työstin saamiani raparperejä. Olen joskus aiemminkin ehkä tehnyt piimäpohjaista raparperipiirakkaa, mutta se ei ole jäänyt mieleeni yhtä maukkaana kuin tämä Emma Sainion blogista löytämäni ohje. Ohjeekseni valikoitui perinteisiä, nopeatekoisia ohjeita, jotka pystyi tekemään hyvin perusaineilla, sillä oikeastaan en ollut varautunut leipomaan, joten ohjeiden raaka-aineet piti löytyä kaapista. Olipa mukava leipoa pitkästä aikaa! Raparperipiirakka, pellillinen 60 cm uuniin, paistolämpötila 175 astetta 6 dl sokeria 6 dl piimää 200 g sulatettua voita 10 dl vehnäjauhoja 2 tl ruokasoodaa 2 tl leivinjauhetta päälle kuorittuja ja pilkottuja raparperinpaloja noin reilun litran verran sekä kanelia ja sokeria Huuhtele, kuori ja...
Suklaasilmät on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2018 lähtien