Suklaasilmät on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2018 lähtien
22 Elokuu 2021
Tein punaherukkapiirakkaa Valamon luostarin ohjeella, jonka löysin Liian hyvää -blogista. Pienensin ohjeen 3/5 osaan alkuperäisestä, jotta sain sopivasti sopimaan pienelle pellille. Piirakkapohja: 270 g pehmeää voita tai margariinia 1,5 dl sokeria 1,2 tl vaniljasokeria 3 kananmunaa 0,9 dl perunajauhoja 3,6 dl puolikarkeita vehnäjauhoa 0,9 tl leivinjauhetta Täyte: noin litra tuoreita punaherukoita 2 dl vehnäjauhoja 2 dl sokeria 30 g sulatettua voita tai margariinia Vaahdota pehmeä rasva, hieno sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen taikinaan, samalla koko ajan sekoittaen. Sekoita perunajauhot, vehnäjauhot ja leivinjauhe ensin keskenään.
Suklaasilmät on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2018 lähtien