Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Suklaapossu
Mansikka-raparperihillo ja raparperihillo uunissa
29 Kesäkuu 2021
Olen jo vuosien ajan suunnitellut kokeilevani vesimeloni-mansikkamehujäätä ja se hetki koitti nyt! Nämä vain kahdesta aineesta syntyvät mehujäät maistuvat pääosion ihanalle mansikalle. Vesimeloni itsessään on niin miedon makuinen, ettei sen makua juurikaan tunnista, mutta se ei ole haitannut itseäni eikä lapsia lainkaan. Lapset tykkäsivätkin näistä hurjasti! Ja mikä parasta, nämä ovat todella helppotekoisia ja myös terveellisiä, sillä mehujäissä ei ole lisättyä sokeria vaan makeus tulee mansikoista ja vesimelonista.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien