Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Suklaapossu
Helppo ja herkullinen lohimousse
1 Marraskuu 2019
Tästä tahmeasta, suklaisesta, marmoroidusta vadelma-suklaabrownieksesta tuli sellaista herkkua, että ottaisin tästä vielä yhden palan vaikka heti, jos sitä olisi vielä jäljellä. Tuhdin ja täyteläisen suklaataikinan marmorointi tuorejuustolla tekee browniespaloista näyttävät ja kauniit ilman sen kummempia koristeluja. Taikinan sisälle hukutetut kokonaiset vadelmat taittavat ja raikastavat suklaisuutta herkullisella tavalla. Vadelmien sijasta tähän sopisivat loistavasti myös vaikkapa puolukat! Vadelmiksi sopivat sekä tuoreet vadelmat että pakastevadelmat.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien