Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
17 Huhtikuu 2021
Tässä vegaanisessa sitruuna-marenkipiirakassa on ohut, miedon makuinen pohja. Pohjan päällä on kerros makeankirpeää, suussasulavaa, pehmeää sitruunaista täytettä, joka on munien sijasta hyydytetty maissitärkkelysjauhoilla ja soijajogurtilla. Kokonaisuuden kruunaa aquafabasta eli säilykekikherneiden liemestä ja sokerista tehty munaton marenki, johon saa tohottimella polttamalla kauniin pinnan. Piirakka sai alkunsa, kun eräs blogin lukijoista kyseli Instan puolella ennen Pääsiäistä vinkkejä munattoman sitruuna-marenkitortun täytteen perään. Innostuin miettimään asiaa samantein ja lopulta päädyin tekemään tuollaisen tortun mein perheen Pääsiäisherkuksi.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien