Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
29 Toukokuu 2020
Tässä vielä yksi raparperileivonnainen lisää, koittakaa kestää 🙂 Mun yksi lempparileivonnainen nuoruudessa oli mehevän kostea omenapiirakka, jonka päälle tuli kerros kermaviiliä. Nyt raparperiaikaan halusin kokeilla tuota ilman vatkaimia valmistuvaa piirakkaa omenan sijasta raparperilla. Alkuperäinen ohje koki samalla hienoisia muutoksia, mutta piirakan mehevyys ja maku pystyivät ihanina. Tästä tuli ihanan kostea piirakka, joka ei kermaviilikerroksen ansiosta kaipaa päälle edes vaniljakastiketta. Ensimmäisessä yritelmässäni piirakan pinnalta löytyi kermaviilin sijasta kuohkea ja mehevä pohja, kun taas raparperit ja pinnalle kuuluva kermaviiliseos olivat uunissa painuneet piirakan pohjalle.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien