Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
18 Toukokuu 2022
Tämä helppo kolmen aineen valkosuklaamousse sopii loistavasti vaikkapa kakun täytteeksi. Moussessa on täysin liivatteeton, sillä se hyytyy pelkän valkosuklaan voimin. Koska mousse itsessään on miedon makea, sen seuraksi sopii loistavasti erilaiset marjat kuten vaikka esimerkiksi mansikka, vadelma tai punaherukka. Tämän valkosuklaamoussen ohje on hillunut täällä blogin luonnoksissa jo muutaman kuukauden, sillä mun on pitänyt ottaa siitä uudet, paremmat kuvat. Keväällä sairastetun koronan, sen jälkeisen väsymyksen ja tämän hetkisen olkapääkivun takia päätin, että nykyiset kuvat ovat aivan riittävän hyvät, ja nyt kevään ja kesän juhlien lähestyessä päätin julkaista ohjeen vihdoinkin.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien