Parhaat Ruokablogit

SOUPZ.FI

Helppo ja maukas vegaaninen riisipuuro

11 Joulukuu 2017

Osalla meistä voi olla kammoa riisipuuron keittämiseen, koska ensinnäkin se vaatii aikaa ja toiseksi hyvälläkin tahdolla kova työ voidaan palkita pohjaan palaneella köntillä. Tällä ohjeella pohjaanpalanut riisipuuro on kaukainen ajatelma vain. Mutta silti, puuroa tulee kyllä sekoitella välillä ja hyvä kattila auttaa aina. Ja alhainen lämpötila on myöskin se salaisuus. Eli ensin kiehautetaan vesi ja heti sen jälkeen lasketaan levyn lämpötilaa mahdollisimman alhaiseksi, jotta puuro saa rauhassa porista kannen alla ilman pelkoa veden kuohuamisesta yli ja kaiken veden imeytymisestä riisiin.

Jouluruoka kausiruokaa puurot vegaani

Lue koko juttu täältä »

SOUPZ.FI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »