SOUPZ.FI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 SOUPZ.FI
Kookoskermainen porkkanakeitto (V)
11 Joulukuu 2017
Osalla meistä voi olla kammoa riisipuuron keittämiseen, koska ensinnäkin se vaatii aikaa ja toiseksi hyvälläkin tahdolla kova työ voidaan palkita pohjaan palaneella köntillä. Tällä ohjeella pohjaanpalanut riisipuuro on kaukainen ajatelma vain. Mutta silti, puuroa tulee kyllä sekoitella välillä ja hyvä kattila auttaa aina. Ja alhainen lämpötila on myöskin se salaisuus. Eli ensin kiehautetaan vesi ja heti sen jälkeen lasketaan levyn lämpötilaa mahdollisimman alhaiseksi, jotta puuro saa rauhassa porista kannen alla ilman pelkoa veden kuohuamisesta yli ja kaiken veden imeytymisestä riisiin.
SOUPZ.FI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Heinäkuuta 2018 lähtien