Soppasirkus on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Helmikuuta 2025 lähtien
13 Heinäkuu 2024
Tässä ohje ruispohjaisille tartaleteille, joissa on mustikka-mascarpone-kermavaahtotäyte ja ripaus lemon curdia: Tarpeet (taikina): 100 g ruisjauhoja 25 g vehnäjauhoja 40 g tomusokeria 75 g voita (kylmää, kuutioituna) ripaus suolaa 1-3 rkl kylmää vettä Teko-ohje (taikina): - Sekoita ruis- ja vehnäjauhot, tomusokeri sekä suola kulhossa. - Lisää kylmä, kuutioitu voi ja nypi se jauhojen sekaan, kunnes seos muistuttaa karkeaa murua. - Lisää vesi lusikallinen kerrallaan ja sekoita, kunnes taikina alkaa juuri ja juuri muodostua palloksi. - Kääri taikina kelmuun ja jäähdytä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. - Kauli taikina jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi.
Soppasirkus on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Helmikuuta 2025 lähtien