Parhaat Ruokablogit

Soppasirkus

Chilillä ja limellä maustetut katkaraputacot - pehmeät tekoälytacot

20 Huhtikuu 2024

500 g kuorittuja katkarapuja (käytin raakoja jättikatkarapuja) 2 rkl oliiviöljyä 1 punainen chili, hienonnettuna 2 valkosipulin kynttä, murskattuna 1 limen mehu ja kuori 1 tl hunajaa 1 tl savupaprikajauhetta suolaa ja mustapippuria maun mukaan Tuoretta korianteria 8 pientä maissitortillaa 1 avokado, kuutioituna 1 pieni punasipuli, ohuina renkaina 1 dl kaalisalaattia tai raastettua kaalia Marinadi: Sekoita kulhossa oliiviöljy, hienonnettu chili, murskatut valkosipulinkynnet, limen mehu ja kuori, hunaja, savupaprikajauhe, suola ja pippuri. Lisää katkaravut ja sekoita hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 20 minuuttia, mutta mieluiten tunnin. Valmistele täytteet: Silppua korianteri ja valmista muut täytteet (avokado, punasipuli...

chili Lime Tekoäly katkaraputacot pehmeät tacot

Lue koko juttu täältä »

Soppasirkus on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Helmikuuta 2025 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »