Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Helmikuu 2018
Klassinen, lihaisa punaviinipaisti korvaa hyvin perinteisen karjalanpaistin juhlissa kuin juhlissa. Liha hautuu pitkään uunissa ja maustuu ihanaksi, mausteiden ja punaviinin ansiosta. Näin valmistettu paisti sopisi jopa valtion vieraille. 1 kg paistilihaa, kuutioituna 3 rkl oliiviöljyä 3 porkkanaa, kuutioituna 3 sipulia, kuutioituna 4 valkosipulinkynttä, silputtuna 3,5 dl punaviiniä 1 prk tomaattimurskaa 2 lihalientä (fondi tai kuutiot) 1 laakerinlehti 10-12 kokonaista mustapippuria 1-2 suolaa viimeistelyyn: paistettuja herkkusieniä Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanlaittoa. Paista lihakuutiot neljässä tai viidessä erässä, jotta pannu ei jäähdy liikaa.
Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien