Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Toukokuu 2018
Kaupallinen yhteistyö Karviaisten tilan kanssa Härkäpapujauhosta tehtyä marjapiirakkaa maistoin aikoina Turun messuilla. Siitä lähtien halusin kokeilla suklaista leivosta härkäpapujauhojen kanssa ja nyt kun oli tarvetta leipoa tyttären konsertin puhvettiin jotain gluteenitonta, tuli ajatus tehdä unelmaleivos juuri tänään. Minua varoitettiin, että jauhot ovat hieman kitkerän makuisia, joten laitoin isoon leivosmäärään vain 2,5 dl härkäpapujauhoja. Maistelun jälkeen voin sanoa, että leivokset olivat tosi maukkaita, karkea härkäpapujauho antoi pähkinäisen fiiliksen, kun sitä söin. Voin kuitenkin sanoa, että ensi kerralla käytän ainakin puolet jauhoista härkäpapujauhoja.
Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien