Parhaat Ruokablogit

Sokerivaltakunta

Pinaatti-raejuustopannaripiirakka

4 Syyskuu 2017

Yksi helpoimmista ruuista ovat pannukakkupohjaiset suolaiset piirakat. Ne maistuvat sekä kuumana, että kylmänä, niitä voi lämmittää mikrossa, ottaa mukaan työpaikkaevääksi, retkelle tai (kuten minun pienet) napostelevat ruudun edessä: se ei murene, eikä äiti huomaa mitään. Täytteeksi voit valita mitä tahansa, mutta meillä mieluiten syödään pinaatin kanssa. Pinaatti-raejuustopannaripiirakka (28 cm) Taikina: 1 kananmuna ½ tl suolaa 2,5 dl vehnäjauhoa 3,5 dl maitoa Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna seisoa hetken. Täyte: 400 g raejuustoa 150 g tuoretta pinaattia 150 g kirsikkatomaattia 150 g juustoraasteetta Lisäksi: 2-3 rkl öljyä vuokaan 1 dl maitoa kostutukseen Esilämmitä uuni 225°.

adrianmeren ruoka Bosnian ruoka Piirakka pinaatti

Lue koko juttu täältä »

Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »