Parhaat Ruokablogit

Sokerivaltakunta

Paneroidut ananaskanapalat

29 Syyskuu 2022

Kaupallinen yhteistyö Lejos Oy Rakastan mehevää kanaa ja yleensä panerointi kuivaa kanan niin, etten mielelläni syö sitä. Hyvä marinadi voi tehdä ihmeitä ja ananaksella marinoitu kana nousee aivan uudelle tasolle ja vie kielen mennessään. Näin valmistettu kana on täynnä makua ja mehua, ja kun kokeilet tätä, et enää koskaan tee paneroitua kanaa toisella tavalla. Tämä resepti valmistuu tosi nopeasti, mutta marinadi pitäisi tehdä edellisenä päivänä. Panerointiin sopii kaikki kanan palat.

ananas featured kana Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »