Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Sokerivaltakunta
Verigreippitiramisu desertiviinillä: täydellinen jälkiruoka pääsiäiselle
2 Huhtikuu 2021
Kaupallinen yhteistyö Viinilinna Jos isäntä ei pyöritä karitsaa vartaassa ja karitsan lihan valmistelu siirtyy minulle, pääsääntöisesti pyydän inspiraatiota Australiassa asuvalta serkultani, joka ruoka-alalla työskentelee mm. Gary Mehiganin kanssa. Slow-cooked karitsanpaisti tehty hänen ohjeella on resepti, jolle monet blogini lukijat palaavat vuodesta toiseen siitä lähtien, kun sitä olen julkaissut pääsiäisenä vuonna 2017 osana kokonaista pääsiäismenua. Tänä vuonna halusin tehdä jotain nopeaa, joten serkulle oli taas asiaa. Sain ohjeet, joilla juhla-aterian saat valmiiksi 10 minuutissa ja esivalmistelu kestää vain 10 minuuttia lisää.
Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien