SILLÄ SIPULI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 SILLÄ SIPULI
Maukas ja mutkaton Melbourne
10 Maaliskuu 2019
Meillä syödään tosi harvoin kanaa tai broileria. Se johtuu siitä, että tyttäremme ei pidä sen mausta lainkaan. Lapsemme nirsoilevat kieltäytymiseen asti niin harvoista ruuista (toinen on munakoiso ja toisella risotto), että olemme tämän sallineet. Silloin kun meille muille tehdään jotain luomubroilerista, tyttäremme lautaselle nostetaan linssejä, papuja tai kikherneitä proteiiniksi. Siksi ilostuin kovasti kun näin Viikonloppukokin blogissa tämän reseptin, joka yhdisti broileria ja kikherneitä.
SILLÄ SIPULI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien