Sebstyle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Toukokuuta 2021 lähtien
1 Sebstyle
Naudan sisäfile on varma valinta vieraille tarjottavaksi
13 Lokakuu 2021
Tutkailen vielä hetkisen viinilistaa ennen tarjoilijan kiiruhtaessa ottamaan tilaustamme. Heti listan ensimmäistä sivua tutkiessa huomaan listalla tuttuja viinejä. Päädyn tilaamaan 16 senttiä luxemburgilaista, Edoardo Miroglio Rosé Brut Metodo Classico -roseekuohuviiniä ja päätän nauttia sitä läpi aterian. Tätä viiniä muistan maistelleeni Riben aikana naudan tartarpihvin kaverina. Hennon vaaleanpunainen kuohuviini on raikkaan hedelmäinen ja tuoksu tulvii punaisia marjoja: päällimmäisenä mansikkaa ja vadelmaa.
Sebstyle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Toukokuuta 2021 lähtien