Parhaat Ruokablogit

Sebstyle

Päivä Tallinnassa ja upea Rado Restoran

13 Lokakuu 2021

Tutkailen vielä hetkisen viinilistaa ennen tarjoilijan kiiruhtaessa ottamaan tilaustamme. Heti listan ensimmäistä sivua tutkiessa huomaan listalla tuttuja viinejä. Päädyn tilaamaan 16 senttiä luxemburgilaista, Edoardo Miroglio Rosé Brut Metodo Classico -roseekuohuviiniä ja päätän nauttia sitä läpi aterian. Tätä viiniä muistan maistelleeni Riben aikana naudan tartarpihvin kaverina. Hennon vaaleanpunainen kuohuviini on raikkaan hedelmäinen ja tuoksu tulvii punaisia marjoja: päällimmäisenä mansikkaa ja vadelmaa.

ravintola ruoka Tallinna Viini ruoka ja juoma estonia pöltsamaa restoranrado

Lue koko juttu täältä »

Sebstyle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Toukokuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »