Parhaat Ruokablogit

Savusuolaa

Valkosipuli-seesamiparsa ja uppomunat

16 Huhtikuu 2019

Vaikka pidän kotimaisista juureksista ja puhun niiden puolesta, on tämä nyt jumaleissön hienoa, kun vihdoinkin saa parsaa! Ja pian voi syödä kevyellä omallatunnolla reilummin kotimaista kurkkua, tomaattia ja salaattia. Olen herkutellut viime viikot parsalla lähes joka päivä. Tykkään valmistaa sen yksinkertaisesti pannulla paahtaen, hieman mausteita ja lisukkeita vaihdellen. Tällä kerralla...

Alkuruoat ja pikkupurtava parsa Parsareseptit Parsaruoat Reseptit Seesami-valkosipuliparsa uppomunat

Lue koko juttu täältä »

Savusuolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »